Gratis iPad kado

ipadcase1Een gratis iPad kado klinkt natuurlijk als een sprookje. Toch kan je de tablet helemaal gratis krijgen als je een abonnement afsluit. Dit kan een abonnement zijn op de krant of een nieuw telefoon abonnement. Een gratis iPad klinkt natuurlijk als een luxe en dit is het ook. Je zal merken dat je steeds vaker de tablet erbij pakt en de laptop laat staan. Een tablet is handig om gewoon even snel iets op te zoeken. Of om even je e-mail te checken. Je krijgt een gratis iPad als je een nieuw abonnement afsluit. Hierbij kan je vaak kiezen uit een iPad Mini of een iPad Air.

Het verschil tussen een iPad mini of iPad Air

Vaak wordt er bij een gratis iPad heel erg getwijfeld tussen een mini of een air. Bij een air is het abonnement vaak een stukje duurder. Bij een mini betaal je in verhouding een stuk minder. Maar wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen een iPad mini of iPad Air? Het grootste verschil tussen de twee tablets is het formaat. Het beeldscherm van een mini is 7,9 inch en een air is 9,7 inch. Een groter beeldscherm kan een voordeel zijn bij het kijken van een film. Daarentegen zit je vaak dicht op een iPad beeldscherm, waardoor een mini eigenlijk ook prima kan. De gratis iPad mini past natuurlijk weer eenvoudiger in de handtas. Het is wel zo dat de iPad Air iets sneller is dan de mini door de snellere ingebouwde A8X chip. De fotocamera is ook wat beter wat weer makkelijker is als je even snel foto’s wil maken op vakantie. Voor de rest zijn beide tablets relatief gelijk aan elkaar.

Gratis iPad en kinderen

ipad kinderenVanaf nu zijn de kinderen niet meer aan het vechten wie er nu een spelletje mag doen op de iPhone. Je geeft je kind gewoon een gratis iPad en je kind is uren zoet. De tablet behoort tot het favoriete speelgoed van je kind. Vroeger was het de Gameboy en vandaag de dag zie je alle kinderen lopen met een gratis tablet kado. Het enige dat u nog nodig heeft is een nieuw telefoon abonnement. Dit hoeft geen probleem te zijn als je huidige abonnement aan een verlenging toe is. Uiteraard kan je overstappen en je huidige nummer meenemen als je gebruik maakt van een actie met een gratis iPad.

Bestel je gratis iPad online

Een gratis iPad is zo geregeld en kan je zelfs online al in orde maken. Je zoekt online uit of je een iPad air of een iPad mini wil hebben. Vervolgens kies je een passend abonnement uit en krijg je de tablet thuisbezorgt. Dit is overigens niet alleen met een telefoon abonnement, maar regelmatig zijn er ook andere acties bijvoorbeeld bij een internet abonnement of een kranten abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuw abonnement af te sluiten en je krijgt de gratis iPad netjes thuisbezorgd.