Gratis tablet bij telefoon abonnement

De periode komt er weer aan waarin je jouw telefoon abonnement mag verlengen. Je kijkt er al naar uit om een nieuwe smartphone uit te zoeken. Alleen loop je al snel tegen het probleem aan dat de meeste smartphones niet veel meer functies hebben vergeleken met je huidige toestel. Eigenlijk doet je smartphone het nog prima en is het zonde om een nieuw toestel te nemen. Speciaal voor deze klanten is er de mogelijkheid om gratis tablet bij telefoon abonnement af te sluiten. In plaats van een nieuwe smartphone krijg je nu een tablet naar keuze kado. We bedoelen dan geen goedkope tablet, maar echt een iPad Air, Mini of Samsung Galaxy Tab. Je kiest zelf de tablet uit en hierbij kan dan een bijpassend telefoon abonnement worden afgesloten.

Gratis iPad bij telefoon abonnement

Zoals al eerder gezegd kan je met een gratis tablet bij telefoon abonnement helemaal zelf kiezen wat voor een tablet je graag wilt hebben. Een gratis iPad behoort bij de mogelijkheden als je een telefoon abonnement gaat verlengen of afsluiten. Een iPad behoort nog steeds tot één van de beste tablets op dit moment. De tablet was tenslotte één van de eerste te wereld en bracht een echte verandering aan in de manier waarop we allemaal het internet opgaan. Zodra er een iPad in huis is zal je merken dat je de tablet er steeds vaker bij pakt. Je laat de laptop al snel links liggen om even je bankzaken te regelen of een website te bekijken. De tablet geeft je ook toegang tot honderd duizenden apps tegen betaling, maar ook gratis. Het complete Word pakket is door Apple nagebouwd in de vorm van Pages en Numbers. Dit zijn de vervangers van Word en Excel en kunnen zelfs dezelfde bestanden aanmaken en bewerken. Onderweg werken op de gratis iPad is dus geen enkel probleem.

Gratis Samsung Galaxy Tab bij telefoon abonnement

Niet alleen Apple is goed vertegenwoordigt bij de providers, maar ook Android is absoluut aanwezig om de tablets gratis aan te bieden bij een telefoon abonnement. De koppeling tussen een Android Smartphone en een Samsung Galaxy Tab is ideaal. Je kan zo je mobiel koppelen aan je tablet en beide functies gebruiken. Deel samen foto’s of maak nieuwe foto’s met je Samsung Galaxy Tab. Treed binnen in de Google Playstore met duizenden Apps waaronder een groot deel gratis. Of Download het Microsoft Office pakket om vanuit huis te gaan werken op je eigen Samsung Galaxy Tab. Met de komst van een gratis tablet bij telefoon abonnement heeft niemand meer een laptop nodig. Je zal niet alleen merken dat je zelf veel gebruik maakt van de functies, maar ook de rest van het gezin. Even snel iets opzoeken doet voortaan iedereen op de gratis tablet bij telefoon abonnement.

Overstappen of verlengen voor een gratis tablet bij telefoon abonnement

Als je graag een gratis tablet bij telefoon abonnement wilt hebben dan kan dit op drie manieren. Je kan natuurlijk een heel nieuw telefoon abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen. Als je dit via een speciale actie pagina doet dan ontvang je in plaats van een smartphone een gratis tablet bij telefoon abonnement. Blijkt jouw provider helemaal geen leuke aanbieding te hebben? Dan kan je overstappen met een speciale overstapservice waarbij alles voor je geregeld wordt. Naast de overstapservice kan je gebruik maken van nummerbehoud zodat je gewoon je huidige telefoon nummer behoudt. Het is wel zo dat je alleen kan verlengen of overstappen als je telefoon abonnement nog een maand doorloopt. Eerder is helaas niet mogelijk tenzij je echt een nieuw telefoon abonnement afsluit.