Telefoon met kado

Telefoon met kado

ps4Een telefoon met kado is natuurlijk nog veel leuker om te krijgen, dan een smartphone. Een smartphone heb je er soms wel tien van liggen. Telefoons worden tegenwoordig zo degelijk gemaakt dat ze nog jaren meegaan. Waarom zou je dan alweer een nieuwe smartphone nodig hebben? Bestel gewoon je telefoon met kado online in onze shop. In ons assortiment kom je verschillende kadootjes tegen die je kan bestellen bij een nieuw telefoon abonnement. Je sluit hiervoor een abonnement van twee jaar af. Hiervoor krijg je uiteraard belminuten, data etc. en daarnaast nog een telefoon met kado. Bij sommige abonnementen krijg je niet alleen een leuk kado, maar ook een simpele smartphone. Dit toestel krijg je gratis bij het afsluiten van een telefoon abonnement.

Gratis spelcomputer bij telefoon met kado

Zou jij graag de nieuwe Xbox One of Playstation 4 willen aanschaffen? Maar heb je er even het geld niet voor liggen? Je kan nu ook een gratis spelcomputer bij een telefoon met kado krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete spelcomputer uitzoeken en hier een tweejarig telefoon abonnement bij afsluiten. In plaats van een gratis smartphone krijg je nu een gratis spelcomputer. Je kan zelf kiezen welke je wilt en een telefoon abonnement is vaak niet eens veel duurder, dan een normaal abonnement.

Maak van je woning een bioscoop met een telefoon met kado

Ben je dol op de bioscoop? Maak van jouw woning een bioscoop door jezelf een entertainment kado te geven. Bij een telefoon met kado kan je nu een dolby surround set bestellen. Je haalt zo de complete bioscoopervaring in huis. Normaal moet je hier honderden euro’s voor neerleggen, maar nu betaal je helemaal niets. Het enige wat je hoeft te doen is jouw telefoon abonnement afsluiten en je entertainment kado uitzoeken. Je haalt zo een echte muziekervaring in huis en je kan natuurlijk op spectaculaire wijze een film kijken.

Telefoon met kado bij een verlenging

Vaak denken we onterecht dat we verplicht een nieuw telefoon abonnement moeten afsluiten. Bij een telefoon met kado kan je ook gewoon je huidige abonnement verlengen. Je hoeft hiervoor niets meer te doen behalve een leuk kado uitzoeken. Het is wel belangrijk om dit via de speciale websites te doen waarbij je een telefoon met kado kan afsluiten. Je kan afhankelijk van je budget nu zelf bepalen welk kado je bij je verlenging wil hebben.

Kies vandaag nog jouw telefoon met kado uit

Het maakt niet uit of je nu een telefoon zoekt met een gratis smartphone of een telefoon met kado. Je kan het vandaag allemaal online regelen en jouw nieuwe abonnement afsluiten. Laat je verrassen door wat er allemaal wel niet mogelijk is bij een simpele verlenging of het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Van spelcomputers tot complete televisies je kan het allemaal krijgen als je een nieuw telefoon abonnement afsluit voor twee jaar of je een huidig abonnement online weet te verlengen.